Sandri parašė:
Sveikos, cia po isdziuvimo. Ar gali buti tokia linija?
Čia išdžiuvimo linija.
Ar kada pagalvojote, kiek patikimi nėštumo testai? Rinkoje yra daug prekių ženklų ir tipų testų: nuo pačių pigiausių iki itin tikslių skaitmeninių. Skaityti
visą straipsnįSandri parašė:
Čia išdžiuvimo linija.
Sandri parašė:
Po išdžiūvimo testo vertinti nebegalima. Testas vertinamas per 3-5 min, jeigu praėjus 5 min nieko nesimato - metat į šiūkšlių kibirą ir pamirštat 😊
roxy77726 parašė:
Sveiki. Ka manote?
Matosi🙂
g.montvile1992 parašė:
Sveikos pirmieji rugpjūčio 3d. Kiti 9d.. Visa laika kraujuoju negausiai bet po sisiuko visada kokie 6-7 lašai tiesiog iškrenta... Kaip manote ar gali čia buti viska…
Ar viskas ok, tai tik ginė jums pasakys.
roxy77726 parašė:
Sveiki. Ka manote?
Gražus kaip 12 DPO, ryškėkit!
kinderiukass parašė:
sveikos! ar kazkas matosi, ar prisigalvoju? mm veluoja 5d 😇
Neprisigalvojat, matosi! ♡
g.montvile1992 parašė:
Sveikos pirmieji rugpjūčio 3d. Kiti 9d.. Visa laika kraujuoju negausiai bet po sisiuko visada kokie 6-7 lašai tiesiog iškrenta... Kaip manote ar gali čia buti viska…
Bet koks kraujavimas nestumo metu nera gerai, kuo skubiau kreipkites i ginekologe
catanail parašė:
Bet koks kraujavimas nestumo metu nera gerai, kuo skubiau kreipkites i ginekologe
Rytoj eisiu bet taip neramu...
Buvau pas daktarą. Nerimo daug baimės irgi... Liepos 3d buvo paskutinės mėnesines. Ciklas 25-26d. Nėštumo jis nemato kaip ir prieš savaitę kai buvau... Nėštumo testas ryškesnis.. Daktaro nuomone arba dar keliauja tik (kas jau būtų per ilgai) arba nėštumas yra ne gimdoje. Arba pasišalino su krauju ir tiesiog valosi viskas.....paimė krauja iš jo matys kas darosi man. Kraujo atsakymas tik rytoj dar viena dieną nežinomybės.. Atrodo tuij prazilsiu iš nervu.... Pastoti galejau tik liepos 14-17 dienomis. Krūtinė išsiputusi noriu silkės su šokoladu jaučiu visus simtomus😭
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai